Tenderizér na maso je opravdu vychytaný pomocník do kuchyně. Zkracuje dobu vaření až o 40 % a tím šetří až 40 % energie. Dokáže zjemnit jakýkoliv vykostěný plátek masa, aniž by došlo k jeho ztenčení. Je tak ideální na úpravu steaků a marinování. Po jeho použití zůstává maso šťavnaté a zachovává si původní tvar. Maso se rovnoměrně a rychleji propeče. Pokud maso marinujete, marináda díky tenderizaci mnohem lépe proniká do masa. Ostré čepele naruší strukturu masových vláken a díky tomu se zkrátí doba přípravy. Čepele jsou bezpečně uložené v plastovém těle pod snímatelným krytem. Tenderizér snadno rozložíte odejmutím držadla a dvojici držáků s čepelemi snadno ručně umyjete.Materiál: nerezová ocel, plast. Rozměry: 12,5 x 3 x 11,5 cm. Hmotnost: 250 g.Jak se tenderizér používá? Stačí ho položit na plátek syrového masa a stlačit rukojeť. Tento postup opakujte po celé ploše masového plátku.Tenderizér na masoPro šťavnaté masoProfesionální výsledkyIdeální na přípravu steakůPro rovnoměrné a rychlejší propečení masaZkracuje dobu vaření o 40 %20 čepelíBezpečnýSnadná údržba Tenderizér na maso značky Orion.
Tenderizér na maso – zkracuje dobu vaření o 40 %, šetří až 40 % energie, zjemní každý plátek masa, maso zůstává šťavnaté – nevhodný do myčky. plast (ABS, PP), čepele – nerez 420.